Visie

button

Recente ID-en

Drieluik over TenCate Performance Composites voor medische toepassingen

Geen categorie0

Duurzaam bouwen op TenCate Geosynthetics

standbouwprojecten0

Opening innovatiecentrum Nijverdal

ID-en0

Symposium KVNRO, Cybercrime

ID-en0

TenCate Advanced Composites op CompoWorld 2014

ID-en0

TenCate op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2014

ID-en0

Duurzaam winnen met Heracles Almelo

ID-en0

GraphID, uw partner in creatieve communicatie. Krachtige communicatie begint bij een sterke identiteit. Een identiteit die opvalt en onderscheidend is. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het ontwikkelen van uw visuele identiteit. Gebaseerd op uw behoeften en onze creativiteit en ervaring werken we samen om uw bedrijf de uitstraling die bij u past.

http://youtu.be/no8nim07moA?list=FLhap95NGy9gAaOGVH4ze5bg http://youtu.be/no8nim07moA?list=FLhap95NGy9gAaOGVH4ze5bg 

Hier een andere koptekst…

FotF_programme_v2.1

Opening innovatiecentrum

Op dinsdag 9 december zal in Nijverdal een nieuw innovatiecentrum voor ‘smart materials’ geopend worden. In dit innovatiecentrum wordt gewerkt aan het ‘Factory of the Future Programme’, Dit project heeft als doel de productie van geavanceerde materialen, zoals beschermende weefsels, nog efficiënter, duurzamer en slimmer te maken, de zogeheten smart production. In dit kader is een samenwerking aangegaan met verschillende Twentse ondernemingen, waaronder een aantal MKB-bedrijven.

Het consortium is een voorbeeld van een netwerkstructuur van bedrijven in de sector Materialen en Mechatronica (materialen, machinebouw, componenten, engineering, IT), die in Oost-Nederland sterk is vertegenwoordigd.