• Update huisstijl Condor Grass

Update huisstijl

Condor Grass, onderdeel van de Condor Group wil zich nadrukkelijker profileren als producent van kunstgrasvelden voor sporttoepassingen. Dit is een goed moment om de huisstijl eens te herzien en af te stemmen op deze specifieke markt.

We hebben het beeldmerk wat opgefrist en een herkenbare lijn in communicatiemiddelen ontworpen. Condor Grass was al een gevestigde naam in de productie van kunstgras voor ‘landscaping solutions’, maar inmiddels kennen ook gemeenten, aannemers en sportverenigingen die betrokken zijn bij de aanleg van kunstgras sportvelden het bedrijf als een betrouwbare partner.

condor-02

Label voor productstalen

condor-01

Leaflets en presentatie productstalen

advert_LR

Advertentie voor magazine

condor-00

Presentatie voor kleinschalige beurzen

Omschrijving van het project

Net als in de praktijk, staan ook in de communicatie-uitingen van Condor Grass de sporter en sportaccommodatie centraal. Het leveren van een perfect kunstgrasveld is waar het om draait. Condor Grass heeft voor hockey een eigen ambassadeur, niemand minder dan de aanvoerder van het Belgische hockeyteam waarmee hij in Rio het zilver veroverde; Thomas Briels. Foto's die in een speciale sessie gemaakt zijn voeren een belangrijke rol in de uitingen over hockeygras. Voor sporten als voetbal, tennis, rugby en multi-sports worden vergelijkbare beelden gebruikt.

Meer informatie

Condor Grass
Bestaande huisstijlelementen aanpassen en inzetten voor het maken van een herkenbare, moderne lijn in communicatie-uitingen voor Condor Grass.
Marketing, communicatie, ontwerp, drukwerkvoorbereiding