CompoWorld 2014

Voor de 3e maal organiseert CompoWorld het jaarcongres met dit jaar als thema ‘Composites In Production’.Er is veel in ontwikkeling en nog veel te onderzoeken op het gebied van automatiseren in de composieten industrie. Op 19 en 20 november is er vanaf 09.00 uur gelegenheid tot het bezoeken van diverse stands. Er zijn diverse demonstraties en in het symposium gedeelte zullen het congres en presentaties plaatsvinden.

Lees meer op de site van CompoWorld

TenCate Advanced Composites op CompoWorld 2014

TenCate @ CompoWorld 2014

De displays voor het tonen van de composieten velg en de engine protection covers zijn door ons ontworpen en gerealiseerd. De opstelling voor de velg heeft een as waardoor het wiel kan geruisloos kan draaien. Het doel van de display met de engine protection covers is het gewichtsverschil tussen stalen bodemplaten (10,2 Kg) en bodemplaten van composiet (2,9 Kg) weer te geven. De graphics laten de verschillende toepassingen van composietmaterialen in de automotivesector zien. Deze lay-out is ook door ons gemaakt.

TenCate Advanced Composites op CompoWorld 2014

Chassis Alfa Romeo 4C

De display van het composieten chassis van een Alfa Romeo 4C is onlangs door ons ontwikkeld. Voorheen werd het chassis op een soort podium geplaatst, waardoor het geheel nogal veel volume innam tijdens transport. Deze nieuwe opstelling maakt het mogelijk om het chassis (inclusief de display) eenvoudig te vervoeren, waardoor deze makkelijker en vaker ingezet kan worden.