• Voorlichtingsmap St. Antonius Alnatal

Een compleet naslagwerk tijdens en na de zwangerschap

 St Antonius mapTer ondersteuning van de intensieve samenwerking tussen het St. Antonius Alnatal uit Nieuwegein en de kraamzorg organisaties ZiNkraamzorg en Yunio Kraamzorg, is er een handige voorlichtingsmap ontwikkeld. Vanaf oktober 2015 ontvangen alle zwangeren in het St. Antonius, aan het begin van hun zwangerschap, dit complete naslagwerk van de verloskundige of gyneacoloog met daarin alle praktische informatie rond zwangerschap en bevalling.

De voorlichtingsmap is een losbladig systeem, waarin in eerste instantie de basisinformatie gebundeld wordt en vervolgens aanvullende cliëntgerichte informatie kan worden toegevoegd.

GraphID heeft in opdracht van bovengenoemde organisaties deze map ontwikkeld in de huisstijl van het St. Antonius Alnatal en voorzien van een aantal praktische opbergvakken voor bijvoorbeeld afsprakenkaarten en een parkeerkaart.

De map is enthousiast ontvangen en beloofd een uitermate geschikt hulpmiddel en persoonlijk bewaarstuk voor aanstaande ouders te zijn!

Inzet_ZiNkraamzorg

Als aanvulling heeft GraphID, in opdracht van ZiNkraamzorg een advertorial ontwikkeld waarin mensen kennismaken met de organisatie en worden ingelicht over hun hoogwaardige dienstverlening en zorg.